Ingredients:
1 bulb de fonoll
2 cebes mitjanes
Dents de lleó
Xicoira
4 mandarines
50 g de dàtils
100 g d’avellanes
1 iogurt grec natural
Oli d’oliva
2 cebes mitjanes
Dents de lleó
Xicoira
4 mandarines
50 g de dàtils
100 g d’avellanes
1 iogurt grec natural
Oli d’oliva
Preparació:
1. Traieu la part exterior del bulb i talleu-la a làmines fines.
2. Peleu les cebes i talleu-les també a làmines fines.
3. Netegeu les fulles de dents de lleó i la xicoira.
4. Peleu les mandarines, traieu tots els fils blancs i talleu-les a rodanxes.
5. Prepareu una salsa barrejant el iogurt amb una cullerada de suc de llimona, sal, pebre i algunes avellanes picades. Un cop barrejat afegiu-hi 3 cullerades d’oli d’oliva i bateu-ho fins a aconseguir una salsa emulsionada.
6. En un bol mescleu el fonoll, la ceba, les dents de lleó, la xicoira i les mandarines. Afegiu-hi també les avellanes i els dàtils tallats per la meitat i sense pinyol.
7. Amaniu-ho amb la salsa per sobre i poseu-hi unes tiges de cebollí.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada